header (20K)
Varen Dordrecht     Biesbosch     Varen en wandelen     Reserveren!     Goedweer-garantie     Beschikbaarheid/agenda    
Facebook DD Cornelis_ddcornelis_rondvaarten dordrecht

Rondvaart door Dordrecht - opstap Villa Augustus

Duur1,5 uur
Prijs€ 95,-- (maximaal 10-12 personen)
OpstapVilla Augustus
AfstapVilla Augustus of ergens in de stad (zie tekst)
Routehavens en rivier voor de stad, Drierivierenpunt (afhankelijk van weersomstandigheden, stroming en drukte op rivieren. Veiligheid voor alles!)


Villa Augustus
Een rondvaart door Dordrecht en opstappen Villa Augustus heeft grote voordelen. Er kan genmakkelijk geparkeerd worden en dan direct opstappen. Natuurlijk ook een goede opstapmogelijkheid voor de de gasten die overnachten in het hotel of er lunchen/dineren.
tekst gaat onder de foto verder
villa-augustus-1-960 (79K)
Restaurant-hotel-tuin Villa Augustus, gevestigd in de oude watertoren van Dordrecht, is een bezoek meer dan waard.
Er kan gemakkelijk geparkeerd worden. En restaurant-hotel-tuin Villa Augustus, gevestigd in de oude watertoren van Dordrecht, is een bezoek meer dan waard.

Ook een mogelijkheid: opstappen bij Villa Augustus, een rondvaart en afstappen in de stad. Dan een stadswandeling (wij hebben een op maat gemaakte wandeling uitgeprint) en uiteindelijk met de binnenstadbus terug naar Villa Augustus en daar bijna voor de deur weer worden afgezet. Dordtser kan haast niet. Wel zelf voor een ov-kaart zorgen of een buskaartje bij de chauffeur kopen. (€ 4,--?). Bushaltes zijn in het centrum altijd dichtbij. De bus rijdt door de weeks om de 20 minuten, op zondagen om het half uur.

dordrecht-stad-115-960 (61K)
Koffie van Cornelis (of thee)
Koffie en thee hebben we altijd wel aan boord, maar Koffie van Kees is ultiem genieten. Met de in Dordrecht en verre omstreken beroemde appelmatijn van bakker Van der Sterre (appelgebak). Plus een Koorenboutertje en dat is een echt Dordts likeurtje met een bescheiden alcoholpercentage. Genieten van wat Dordrecht te bieden heeft,
Drankjes
Dordrecht heeft een beroemde distileerderij, Rutte. Verder is er op het Eiland van Dordrecht een heuse wijngaard die prima Dordtse wijn maakt. Ook hebben we een bierbrouwerij die kleinschalig Schapekopje bier brouwt. De bekende Koorenbouter likeur wordt gemaakt in Dordrecht. Bijna altijd hebben we voor de liefhebbers wel het een en ander aan boord. Ook andere, landelijke drank. En natuurlijk gewoon fris.
villa-augustus-2-960 (50K)Varen Dordrecht     Biesbosch     Varen en wandelen     Reserveren!     Goedweer-garantie     Beschikbaarheid/agenda    
Facebook DD Cornelis_ddcornelis_rondvaarten dordrecht

[ Algemene voorwaarden ] [ © Copyright Jaap Bouman/DORDT.NL ]